Med anledningen av EU:s nya dataskyddsförordning, GDPR (General Data Protection Regulation) har våra köpvillkor med vår personuppgiftspolicy uppdaterats den 23/5 2018

Åldersgräns vid beställning

För att handla på vår hemsida måste du ha fyllt 18 år.

Betalning

Priserna anges i svenska kronor inklusive moms. Vi erbjuder följande betalsätt:

Faktura

När du betalar via Klarna faktura handlar du tryggt och enkelt. Du behöver aldrig uppge dina kortuppgifter, och betalar alltid efter att du fått hem dina varor.

  • Få alltid varan innan du betalar
  • Betalningstid - alltid 14 dagar
  • Du behöver aldrig lämna ut kortuppgifter
  • Alltid 14 dagars ångerrätt i enlighet med distans - och hemförsäljningslagen
  • Ladda ner dina fakturor från klarna.se
  • Möjlighet till delbetalning

En aviavgift om 35 kr per köp. Om betalningen uteblir tillkommer en påminnelseavgift på 50,00 kr samt dröjsmålsränta om 25.50%. Vid köpet görs en mikroupplysning för att vi ska veta att du är du. Dina personuppgifter behandlas då i enlighet med personuppgiftslagen, och kan komma att användas för marknadsföring av spännande erbjudanden och tjänster.

Kortbetalning

Vi accepterar för närvarande Visa och MasterCard. Kreditkortbetalning hanteras av vår betalningspartner ePay.

PayPal

Om du har ett konto hos PayPal kan du göra din betalning mot ditt konto där.

Reklamation

  • CarbZone.se ansvarar ej för förseningar av DHL/Posten. 
  • Brödet är en färskvara och det ligger på kundens ansvar att hämta ut sitt paket så fort det är framme för att brödet ej ska bli gammalt. Det är ditt ansvar att kontakta oss inom 2 dagar om du inte fått ett SMS eller avi från DHL. 
  • CarbZones ansvarar ej för paket som inte hämtas ut. Outlösta paket debiteras 200 kronor plus fraktavgift (inkl. eventuell retur).
  • En trasig eller felexpedierad vara ska returneras inom 14 dagar. Ny vara skickas kostnadsfritt till dig. Kontakta alltid oss innan du returnerar en vara.

Vill du få pengarna tillbaks gäller följande:

  • Varor där originalförpackningen förstörts/försvunnit, innehåll saknas och/eller när varan är använd återköpes ej. 
  • Färskvaror återköpes ej.
  • Vid återköp skall kund ersätta fraktkostnader.

Vår behandling av dina personuppgifter

Alla personuppgifter som du lämnar till oss eller som vi får del av när du besöker vår hemsida eller köper våra produkter kommer att behandlas av oss i egenskap av personuppgiftsansvarig eller av våra samarbetspartners i enlighet med gällande dataskyddslagstiftning och vår Personuppgiftspolicy.

Du kan komma att bli kontaktad av oss i marknadsföringssyfte efter att du handlat hos oss. Kontakt kan ske via e-post, SMS eller på andra sätt.

 

CarbZone AB
556759-6548
Löjtnantsgatan 8
SE-11550 Stockholm
info@carbzone.se

Med anledningen av EU:s nya dataskyddsförordning, GDPR (General Data Protection Regulation) har våra köpvillkor med vår personuppgiftspolicy uppdaterats den 23/5 2018

Åldersgräns vid beställning

För att handla på vår hemsida måste du ha fyllt 18 år.

Betalning

Priserna anges i svenska kronor inklusive moms. Vi erbjuder följande betalsätt:

Faktura

När du betalar via Klarna faktura handlar du tryggt och enkelt. Du behöver aldrig uppge dina kortuppgifter, och betalar alltid efter att du fått hem dina varor.

  • Få alltid varan innan du betalar
  • Betalningstid - alltid 14 dagar
  • Du behöver aldrig lämna ut kortuppgifter
  • Alltid 14 dagars ångerrätt i enlighet med distans - och hemförsäljningslagen
  • Ladda ner dina fakturor från klarna.se
  • Möjlighet till delbetalning

En aviavgift om 35 kr per köp. Om betalningen uteblir tillkommer en påminnelseavgift på 50,00 kr samt dröjsmålsränta om 25.50%. Vid köpet görs en mikroupplysning för att vi ska veta att du är du. Dina personuppgifter behandlas då i enlighet med personuppgiftslagen, och kan komma att användas för marknadsföring av spännande erbjudanden och tjänster.

Kortbetalning

Vi accepterar för närvarande Visa och MasterCard. Kreditkortbetalning hanteras av vår betalningspartner ePay.

PayPal

Om du har ett konto hos PayPal kan du göra din betalning mot ditt konto där.

Reklamation

  • CarbZone.se ansvarar ej för förseningar av DHL/Posten. 
  • Brödet är en färskvara och det ligger på kundens ansvar att hämta ut sitt paket så fort det är framme för att brödet ej ska bli gammalt. Det är ditt ansvar att kontakta oss inom 2 dagar om du inte fått ett SMS eller avi från DHL. 
  • CarbZones ansvarar ej för paket som inte hämtas ut. Outlösta paket debiteras 200 kronor plus fraktavgift (inkl. eventuell retur).
  • En trasig eller felexpedierad vara ska returneras inom 14 dagar. Ny vara skickas kostnadsfritt till dig. Kontakta alltid oss innan du returnerar en vara.

Vill du få pengarna tillbaks gäller följande:

  • Varor där originalförpackningen förstörts/försvunnit, innehåll saknas och/eller när varan är använd återköpes ej. 
  • Färskvaror återköpes ej.
  • Vid återköp skall kund ersätta fraktkostnader.

Vår behandling av dina personuppgifter

Alla personuppgifter som du lämnar till oss eller som vi får del av när du besöker vår hemsida eller köper våra produkter kommer att behandlas av oss i egenskap av personuppgiftsansvarig eller av våra samarbetspartners i enlighet med gällande dataskyddslagstiftning och vår Personuppgiftspolicy.

Du kan komma att bli kontaktad av oss i marknadsföringssyfte efter att du handlat hos oss. Kontakt kan ske via e-post, SMS eller på andra sätt.

 

CarbZone AB
556759-6548
Löjtnantsgatan 8
SE-11550 Stockholm
info@carbzone.se